Jedna smo od rijetkih web hosting tvrtki u Hrvatskoj koja će Vam pismeno zajamčiti da će Vaša web stranica biti dostupna 99 % vremena. Naši serveri će pogoniti Vašu web stranicu bez ikakvih smetnji i ugovorom ćete se o tome osigurati. Dostupnost se odnosi na HTTP pristup Vašim stranicama od strane trećih osoba na godišnjoj razini.


1) Iznosi i naknade


Ukoliko Vaša stranica bude dostupna od:

Dostupnost stranice Postotak naknade Iznos nakande u kreditima
99% do 100% 0 % 0 % od ugovorenog iznosa usluge
97% do 99% 10 % 10 % od ugovorenog iznosa usluge
90% do 97% 25 % 25 % od ugovorenog iznosa usluge
80% do 90% 50 % 50 % od ugovorenog iznosa usluge
80% ili niže 100 % 100 % od ugovorenog iznosa usluge

2) Izuzeci


a) Ne isplaćujemo naknade ako do prestanka rada servera dođe zbog odluke državnih tijela, rata, sabotaža, požara, poplava, prekid telekomunikacija koje pruža treća osoba, napada hakera ili DDOS napada.
b) Najavljeno održavanje ili nadogradnja
c) Propagiranje DNS poslužitelja
d) Kvar na DNS poslužiteljima izvan kontrole xHosting.HR-a.
e) Klijentove greške - Krivo kodiranje PHP, PERL, HTML ..., namjerno nepravilno ponašanje ili korištenje usluga kojima se krše uvjeti korištenja xHosting-a.


3) Vraćanje podataka


xHosting koristi najnapredniju tehnologiju čuvanja backupova. Naši diskovi su spojeni u RAIDu i trudimo se sačuvati backup Vaših podataka, u iznimnim situacijama može doći do kvara na serveru ili do utjecaja više sile. Preporučujemo da sigurnosne kopije (backup) imate spremljene na lokalnom računalu. Ukoliko se dogodi greška ili kvar na hard diskovima i podaci se izgube, Vi ste zaduženi za povratak podataka.


4) Procedura - naknada


Klijent mora podnijeti zahtjev slanjem email poruke na support@xhosting.hr.

Molimo da u emailu navedete razlog zbog kojeg tražite naknadu, ime domene te vrijeme i datum nedostupnosti u roku od 7 dana od vremena nedostupnosti Vaših web stranica.

Napomena: Odobreni iznosi naknada ne isplaćuju se u novcu, već se iznos nakande može koristiti isključivo za pokrivanje budućih računa.xHosting.HR

cloudlinux
cpanel
php
linux
mysql
centos
Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47