Proces narudžbe i izrade web stranice ili web shopa:

Zatražite ponudu


Putem kontakt forme ili telefonskim putem upoznajte nas s vašom idejom i opisom projekta za koji želite ponudu.

Dostava materijala


Nakon prihvaćanja naše službene ponude, dostavljate nam materijale koji su nam potrebni za izradu vaše web stranice ili web trgovine.

Brzi i kvalitetni razvoj


Naš tim stručnjaka i programera nakon dostave materijala kreće u sam proces programiranja i dizajniranja vaše nove web stranice.

Objava web stranice


Web stranica se prvo postavlja na testno sučelje kako bi dobili vaše odobrenje da smo vas u potpunosti zadovoljili. Nakon vašeg odobrenja web stranica se postavlja na hosting i pušta online.

Zatraži besplatnu ponudu već danas!

NAŠE USLUGE

ZADOVOLJITI ĆEMO SVE VAŠE POTREBE

Izrada web stranica

Napraviti ćemo vašu web stranicu kvalitetno i brzo, ne zaboravite vaša web stranica je prvo što će vaš budući klijent vidjeti, prepustite našem timu stručnjaka da prikažemo vašu tvrtku na najbolji mogući način

Izrada web shopa

Izrada web trgovina je danas neophodan način poslovanja. Dizajnirati ćemo i izraditi vašu web trgovinu na moderan i pregledan način, kako bi se vaši budući kupci lagano i brzo snalazili u vašoj "online" trgovini.

Izrada web aplikacija

Ako želite izradu složenijeg projekta, spremni smo odgovoriti i pristupiti razvoju takvih rješenja. Ukoliko trebate kompleksnija web rješenja ili sustave slobodno nas kontaktirajte.

Želite vidjeti više naših radova?

Pregled svih referenci

Često postavljena pitanja - Izrada web stranica

Odgovori na često postavljena pitanja koji vas sigurno zanimaju ;) .
Odgovor

Izrada web stranica ili web trgovina odvija se u više faza, isto tako uplate prema nama sljede u fazama odnosno takozvanim ratama. Možete stranicu platiti odmah ili u fazama kako se već dogovorite nakon prihvaćanja naše ponude.

Odgovor

Za sam proces dizajniranja i programiranja vaše nove web stranice ili web trgovine za početak nam nisu potrebni materijali, ali su naravno poželjni kako bi što bolje mogli osmisliti dizajn vaše web stranice. Nakon što stranice budu gotove potreban je naravno materijal s kojim ćemo popuniti probni tekst i ubaciti vaš sadržaj koji će prezentirati vašu tvrtku na najbolji mogući način.

Odgovor

Odgovor je Ne. Naša tvrtka radi web stranice na najmoderniji način i pratimo trendove dizajna i tehnologije, većina web stranica je pisana u starim tehnologijama, a pošto mi brinemo o našoj reputaciji, ne preuzimamo projekte koji su na pola gotovi ili započeti. Vašu web stranicu ili web shop možemo napraviti samo od početka i u našim sustavima za koje možemo garantirati kvalitetu i sigurnost.

Odgovor

Svaki projekt je zaseban i vrijeme potrebno za izradu vam možemo reći tek nakon dostave opisa vašeg projekta. Prosječno vrijeme izrade web stranice je oko 15 dana, dok se izrada web trgovina kreće oko 30 dana.

Odgovor

Odgovor je Da ! Svakom klijentu koji nam pruži povjerenje i odabere našu tvrtku za izradu web stranice ili web trgovine dobiti će godinu dana besplatnog hostinga koji će zadovoljiti sve kriterije koji će mu biti potrebni, također ćemo za vas odraditi cijeli proces registracije željene domene.

cloudlinux
cpanel
php
linux
mysql
centos
Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47