Naruči svoj web hosting paket već danas!

Često postavljena pitanja - Domene

Odgovori na često postavljena pitanja koji vas sigurno zanimaju ;) .
Odgovor

Domene su jedinstvene web adrese na Internetu. Kada zakupite vašu domenu ona postaje vaše vlasništvo i imovina u online svijetu. Domene mogu imati različite ekstenzije i sastoje se od dva dijela imena i ekstenzije, ekstenzije su .hr, .com, .net, itd...

Odgovor

Ekstenzije na domenama su slova koja se pojavljuju nakon imena svih domena. Na primjer, www.primjer.com , .com je ekstenzija , ekstenzije uglavnom predstavljaju neku riječ ili značanja, u ovom primjeru, .com znači komercijalna domena. .hr je kratica za hrvatsku i označava hrvatske domene, .org je kratica za organizaciju i tako dalje.

Odgovor

Svaka domena zakupljuje se na minimalno razdoblje od godinu dana, domene nisu besplatne, ali ako naručite hosting paket kod nas, ostvarujete pogodnost i imate pravno na besplatnu registraciju neke od komercijalnih domena (.com , .net, .info, .org, )

Odgovor

Ako ste pravna osoba i posjedujete valjani OIB, imate pravno na besplatnu .HR domenu tipa vašatvrtka.hr ili vaša-tvrtka.hr , za postupak dobivanja besplatne .HR domene slobodno nas možete kontaktirati i pomoći ćemo Vam s registracijom besplatne .HR domene.

Odgovor

Odgovor je pozitivan. xHosting je službeni i ovlašteni registrar .HR i .COM.HR naplatnih domena. Ako vam je potrebna pomoć tijekom registracija slobodno nas možete kontaktirati.

cloudlinux
cpanel
php
linux
mysql
centos
Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47