O nama

xHosting je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga web hostinga , web dizajna, razvoja web aplikacija i pružanje kompletnih poslovnih web riješenja.

Naša stručnost u web strategiji, web razvoju, web tehnologiji, sigurnosti sustava i pružanju web hosting usluga, omogućila nam je stvoriti najkvalitetnija rješenja, te klijentima omogućiti veliku prednost nad konkurencijom.

Konkurentne cijene i profesionalna rješenja temelj su našeg poslovnog pristupa. Naša misija je biti na usluzi svim klijentima i pružiti im najkvalitetnija i efikasna rješenja.

2015. godine postali smo ovlašteni CARNet-ov registar .HR i .COM.HR domena.

Tehnologije i infrastrruktura

Tehnologije i Infrastruktura xHosting.HR-a

xHosting prati trendove najnaprednijih tehnologija na područuju smještaja web stranica. O infrastrukturi i opremi brinu stručnjaci, svi naši serveri bazirani su na Cloud platformi.
Ovlašteni registra .HR i .COM.HR domena

Ovlašteni registrar .HR i COM.HR domena

Trebate brzu i jednostavnu registraciju naplatnih .HR ili .COM.HR domena ? Od 2015. godine postali smo ovlašteni CARNet-ov registar .HR i .COM.HR domena.

Naruči svoj web hosting paket već danas!

NAŠE PREDNOSTI

ZAŠTO SMO POSEBNI?

Cijenimo naše klijente

Stalno nam je do mišljenja naših klijenata, 99 % naših klijenata zadovoljno je našom uslugom i proizvodima, pristupamo svakom klijentu individualno te brinemo o njemu i njegovim potrebama.

Prihvatljive cijene

Za razliku od konkuretnih tvrtki, ne nabijamo cijene naših usluga i proizvoda. Nudimo naše usluge po prihvatljivim i konkurentnim cijenama, a za uzvrat dobiti ćete kvalitetnu uslugu.

24/7 Besplatna korisnička podrška

Možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u tijednu. Ako zapnete tijekom narudžbe naših usluga ili se dogodi neki problem s hostingom tu smo uvijek za vas od 0-24.

cloudlinux
cpanel
php
linux
mysql
centos
Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47